KATOLICKIE STOWARZYSZENIE M³ODZIEZY
Zapraszam do wypowiedzi na temat ogólnopolskiego zjazdu KSMów.
U¿ytkownik
Witam!
Dla ogólnopolskiego zjazdu ksm, w celu odebrania relikwii b³. Karoliny- KSM Diecezji Sandomierskiej wystawia podwójny pozytyw. Zarówno za organizacjê i jak i rado¶æ, która emanowa³a z "Zabawskiego" oddzia³u KSM. Piêknie po³±czona modlitwa i duch m³odzieñczej rado¶ci. Na pewno spotkanie z delegacjami KSM z ca³ej Polski oraz z tutejszym oddzia³em, d³ugo zapadnie w naszych pamiêciach. Tak dalej trzymaæ, by byæ zawsze GOTÓW! Zapraszamy na nasz± stronê ksm, która niebawem po przymusowym "remoncie" wchodzi w obieg sieciowy: www.ksm.sandomierz.opoka.org.pl
Z Bogiem!
Oczywi¶cie jak mój przedmówca ju¿ wspomnia³, ta rado¶æ, która emanowa³a od Oddzia³u z Zabawy na d³ugo zapadnie mi w pamiêæ. I dobrze, bo w koñcu KSM to tak¿e zabawa, rado¶æ, ¿yczliwo¶æ.
Sandomierz jest pod wra¿eniem Waszej postawy!
Dziêkujemy i postaramy siê byæ za rok
Tymczasem zapraszam na stronê KSM Diecezji Sandomierskiej, która wreszcie ruszy³a (www.ksm.sandomierz.opoka.org.pl). Jest tam news miêdzy innymi o Was i galeria.
pozdrawiam...
Witam znajomych ze Sandomierza! Muszê powiedzieæ, ¿e rado¶æ jaka panowa³a by³a te¿ wasz± zas³uga! Bo gdyby nie wy to napewno nie by³oby tak ¶wietnej zabawy a my nie poznaliby¶my waszych piosenek! Za które oczywi¶cie dziekujemy!
Mam nadziejê, ¿e spotkamy siê za rok! Jednak wcze¶niej zapraszam na urodziny Karoliny pod koniec lipca!
Co do waszej strony to oczywi¶cie ju¿ ja nawiedzili¶my! I wszystkie zdjêcia by³y do naszego wgl±du!
serdecznie pozdrawiam!pa pa
Co prawda nie bylo ich zbyt duzo, ale i tak ostatnie jest najlepsze A co do urodziny Karoliny... to nie wiemy jeszcze... Troche ciê¿ko... Musimy siê przygotowac z pisoenkami
pozdrawiam
Oczywi¶cie, ¿e jest najlepsze bo s± na nim najfajniejsze osoby!
Mam nadziejê, ¿e spotkamy siê w lipcu! napewno bedzie fajnie:)
Co do piosenek to musicie nas jeszcze czego¶ swojego jeszcze nauczyæ! My jak jeszcze co¶ sobie przypomnimy to postaramy siê przekazaæ dalej!
Serdecznie pozdrawiam pa pa
U¿ytkownik
Z tym lipcem, to siê nie ma co za bardzo nastawiaæ, bo pewnie wszyscy siê gdzie¶ rozjad±, ale zobaczymy zaproszenie przyjête... My w sierpniu jedziemy w Bieszczady, wiêc na pewno przeszkolimy siê w ró¿norakich zabawach, oraz nauczmy innych tego co przekazali¶cie nam na Zje¼dzie:)
Wczoraj mieli¶my przekazanie relikwii b³. Karoliny do diecezji- tyle, ¿e biskup ca³kiem o tym zapomnia³ i oficjalnie rzecz bior±c to przekazanie siê nie odby³o Ale nie na to chcia³bym zwróciæ uwagê, wczoraj ma³o nam nie odlecia³ obraz b³. Karoliny... ja nie wiem to chyba przez te ciemne ramki;) no i wi±zali¶my razem z Rafa³em przed sam± liturgi± obraz do o³tarza, nie ma jak zrobiæ z siebie ba³wana przed ca³± diecezj± I bradzo dobrze, ¿e by³a ta folia na obrazie, bo bali¶my siê ¿eby ¶wieczki nie poplami³y obrazu...
Gdyby¶cie chcieli zdjêcia z Zabawy, w lepszej rozdzielczo¶ci i inne ni¿ ze strony, oraz jaki¶ filmik;) to podajcie meila, wy¶le siê je w trybie natychmiastowym.
Pozdrawiam, Z Bogiem!
W Bieszczady? hmmmm... to ciekawe bo my równie¿ siê w sierpniu wybieramy na tydzieñ w Bieszczady! Wiêc mo¿e jeszcze siê spotkamy w Bieszczadach któ¿ wie?
Co do obrazu to przynajmniej mo¿na by³o siê z kogo¶ po¶miaæ a pech, ¿e akurat trafi³o na was!
Je¶li chodzi o zdjêcia i filmik to oczywi¶cie, ¿e chcemy podaje adres: aneta_baranowska@onet.eu Czekam na przesy³ke:) pó¼niej przeka¿e dalej naszej ekipie
pa pa
Serdeczne pozdrowionka dla Sandomierza:D
Co tam u was nowego s³ychaæ? Mam nadziejê ¿e jednak uda wam sie przyjechaæ do nas na urodziny Karoliny:) By³o by nam bardzo milo! A co do Filmiku.......Proszê prze¶lijcie mi go! I to jak najszybciej!!! Sama na nim jestem a jeszcze go nie widzia³am. Szczerze mówi±c to a¿ sie bojê.....To mój adres: klajag@onet.eu. Buziaki,pa:)
Ostatnio edytowany przez Klaudia (2007-06-14 18:41:52)
U¿ytkownik
Kilka s³ów wyja¶nienia: wys³a³em zdjêcia na meila do Anety, ale filmik, mia³ za du¿± pojemno¶æ o bagatelka 700 kB, dlatego podzieli³em go na 2 czê¶ci i wysy³am na meila do Karoliny. No i nie ma siê czego baæ... filmik mie¶ci siê w granicach zdrowego rozs±dku
A Ty Rafa³ zamiast rano pacierz odmówiæ, to sobie jakie¶ filmiki ogl±dasz;) No ³adnie... Zreszt± wczoraj widzia³em jak ubrany w garnitur, z teczk± w rêku przekroczy³e¶ furtê seminaryjn±. I od wrze¶nia skoñcz± siê te twoje przed³u¿one wakacjem, zreszt± moje te¿, bo ¶ci±gaj± mnie w tym roku wcze¶niej
Pozdrawiam, Z Bogiem! Do spostowania!
kl. Piotrze
1. Aneta nie mo¿e otworzyæ zdjêæ Musisz jej przes³aæ jeszcze raz... ale podejrzewam, ¿e nie ma programu do rozpakowywania tych zdjêæ, albo, Aneto nie wiesz jak to rozpakowaæ
2. Wczoraj faktycznie przekroczy³em Wasze Apostolskie progi... jednak¿e by³em z proboszczem, wiêc nie mog³em i nie mia³em okazji Was odwiedziæ, ale przecie¿ bêdziemy jeszcze przez tyle siê widzieæ
3. Wczoraj tak¿e uda³o mi siê stworzyæ skrypt komentarzy na stronê KSM Naszje Diecezji moderowane przed admina... mo¿na siê wiêc logowaæ, komentowaæ, a admin doda komentarz, chyba, ¿e bêdzie jaki¶ wylgarny, ale to nie dotyczy nas... my wulgarni nie jeste¶my Co prawda, komentarze dobrze nei przetestowa³em, ale powinny dzia³aæ Muszê dopracowaæ jeszcze Ksiêgê Go¶ci, bo co¶ mi sie psuje
4. ze zdjêæ to mo¿na narazie komentowaæ tylko nasza grupow± fotkê z Zabawy (nie chcia³o mi siê inne udostêpniac do komentowania )
pozdrawiam
p.s. Piotrek, wiesz, co teraz czytam? Ruseckiego
serdecznie dziêkuje za zdjêcia! przeka¿e dalej napewno:)
Rafa³ owszem masz racje nie mam takiego programu! A po 2 to nie siedzê przy kompie zbyt czêsto wiêc nie interesuje siê programami, mam tylko to co moje rodzeñstwo wgrywa i mi to zupe³nie wystarcza!
serdecznie pozdrawiam! pa pa